Čas, v katerem živimo, je zaznamovan z neverjetnimi presežki blaga na eni strani ter omejenimi možnostmi na drugi strani. Ponudba izdelkov v Sloveniji je velika in kupec težko najde tistega pravega, saj ni mogoče vseh izdelkov pripeljati na police slovenskih trgovcev.

To in dejstvo, da imamo v ponudbi kakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk, nas je spodbudilo, da naredimo svojo trgovino po imenu Pohodnik. Trgovina vam je na voljo takrat, ko boste želeli, ne glede na dan in uro. Trgovina Pohodnik ponuja kakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk po izjemno ugodnem razmerju kakovost – cena.

Naš cilj je ponuditi najboljšo kakovost za primerno ceno z inovativnimi, dobro zasnovanimi in dobro premišljenimi izdelki. Trudili se bomo, da bomo korak pred drugimi in, da postanemo del vas v upanju, da tudi vi postanete del nas.

TEKONT d.o.o.

Podjetje TEKONT d.o.o. deluje na trgu že od začetka 90-tih let. Ukvarja se s prodajo različne zaščitne in varovalne opreme, oblačil in obutve ter oblačil in obutve za prosti čas. V prodajnem programu so izdelki lastne blagovne znamke AGILE WORKWEAR in priznanih proizvajalcev:

  • PLANIKA