Stroški dostave so odvisni od načina plačila in prevzema kupljenih izdelkov. Na voljo imate 3 načine dostave oz. prevzema izdelkov: s plačilom po povzetju, s plačilom po predračunu in osebni prevzem.

1. Plačilo izdelkov po povzetju – ob dostavi

Pri plačilu izdelkov po povzetju plačate naročeno blago z gotovino ob prevzemu dostavljavcu. Dostavo izvaja GLS in Pošta Slovenije.

Strošek obdelave naročila in dostave: 4,99 € (vsebuje DDV). Pri nakupu nad 120,00 € so stroški obdelave naročila in dostave 0,00 €.

2. Plačilo po predračunu

Po opravljenem nakupu vam pošljemo predračun, katerega znesek poravnate na TRR št. SI56 1010 0005 2707 952. Na dan plačila ali prvi naslednji delovni dan bomo izdelke odposlali. Dostavila vam jih bo dostavna služba GLS.

Strošek obdelave naročila in dostave: 4,99 € (vsebuje DDV). Pri nakupu nad 120,00 € so stroški obdelave naročila in dostave 0,00 €.

3. Osebni prevzem

Osebni prevzem lahko opravite po predhodnem plačilu na TRR in dogovoru (preko e-pošte ali telefona) na sedežu podjetja Tekont d.o.o. Hrastenice 12, 1355 Polhov Gradec, vsak delovnik med 10. in 16. uro.

Čas, potreben, da prejmete izdelke

Izdelki, ki so na zalogi, bodo odpremljeni dostavni službi v do dveh delovnih dneh po naročilu oz. po plačilu predračuna. Dostavna služba vam bom blago dostavila predvidoma v dveh delovnih dneh.

Za izdelke, ki niso na zalogi pa v roku 5-10 delovnih dni. To pomeni število dni, da prejmemo izdelek od dobavitelja oz. proizvajalca. Ko izdelek prejmemo, ga odpošljemo kupcu prvi naslednji delovni dan. Dostavna služba vam bomo blago dostavila predvidoma v dveh delovnih dneh.

Če se bo kaj zalomilo in izdelkov ne bomo mogli dobaviti v dogovorjenem roku, bomo stopili v stik z vami, da se dogovorimo glede izvedbe naročila. Od nakupa lahko v tem primeru odstopite brez stroškov.

Če se odločite za sočasno naročilo izdelkov na zalogi in izdelkov, ki niso na zalogi, vam bomo izdelke poslali skupaj, ko prejmemo tiste, ki jih nimamo na zalogi. Če bi želeli izdelke na zalogi prejeti prej, nam to sporočite, vendar pa vam bomo morali posebej zaračunati vsakokratno dostavo.